Möt våra kursledare 

Vi är alla praktiserande healers och certifierade lärare i Divine Oneness Healing metoden. Varmt välkommen att boka en behandling med någon av oss så får du uppleva hur metoden fungerar. Mötet kan ske digitalt eller fysiskt. En session tar ca 60 minuter.

Mia Olander

Mia Olander
076 762 6035
mia@coachmia.se
www.coachmia.se

Kristina Ekhierta

Kristina Ekhierta
073 825 7577
ekhierta@gmail.com

Ulrika Antonsson

Ulrika Antonsson
070 543 28 16
ulrika@modochvilja.se

Christina Falk

Christina Falk
076 027 5252
christinafalkmusik@gmail.com 

Ulla Anderen
Grundare av Divine
Oneness Healing i Sverige
070 658 7464
Ulla@divineoneness.se
www.divineoneness.se

Övriga praktiserande healers:

Caroline Cernesl
070 649 5151

Regina Birath
076 215 7025

Camilla Johansson-Gidlöf
0703 370 467
www.kropposjal.se

Åsa Arvidsson
070 251 5058
asahelena.arvidsson@gmail.com

Catrin Skött
0762 464 639
www.sehelalivet.nu

Cecilia Mortimer
cillamort@gmail.com
www.ceciliamortimer.com
Behandlar endast via Zoom

Några röster från kursens tidigare deltagare;

”Sedan jag gick min första Divine Oneness healingkurs har livet förändrats så mycket till det bättre. Numera hör jag min egen inre vägledning mycket tydligare och då är det lättare att välja det som är rätt för mig”

”Divine Oneness healingkurserna samt behandlingarna har fått mig att se på hela mitt liv med nya ögon och att genom att se livet utifrån ett högre perspektiv förändra synen på allt som sker i mitt liv och att jag kan påverka hur jag vill leva och att allt som sker har en mening”

”Detta har varit livsviktigt för mig, att få kontakt med mitt Mitt Högre Jag. En få struktur och ett redskap att utforska och gå allt djupare in i mig själv. Att transformera allt det som trauman skapat i mitt liv. Att förstå att jag inte är det utan
att allt går att transformera”

”Divine Oneness har givit mig verktygen att både förstå och få information och att kunna läka mina och andras energimässiga blockeringar. Det har givit mig en stabilitet i livet som jag är tacksam för, en tro på mig själv som jag inte hade innan. Jag har också fått vänner för livet genom den djupa gemenskap man får genom att dela detta”
“Det här är en fantastisk metod som hjälper oss att upptäcka flera dimensioner av oss själva och komma i kontakt med vårt innersta”

”Divine Oneness är den mest kraftfulla metoder jag har träffat på hittills. Med hjälp av alla verktyg vi lärt oss på vägen har jag växt som person, släppt rädslor, läkt gamla sår och beteendemönster på ett sätt som jag inte upplevt på andra kurser inom healing. Den här går verkligen på djupet och idag har jag en inre styrka och insikt om vem jag är. Jag har fått tillit till mig själv och kan navigera mig mycket lättare genom livet med alla dess omständigheter som dyker upp. Jag är så tacksam för att jag hittade hit och hoppas på att inspirera andra”

”Som en sann skeptiker började jag min första Divine Oneness kursdag. Men redan tidigt förstod jag att detta var på riktigt och den känslan har bara stärkts genom åren. Jag fick uppleva att när jag läkte mitt inre jag så gav det snabbt återverkning i mitt yttre liv, vilket påverkade mina närstående. Jag förvandlades till en mycket vackrare version av mig själv när jag gick till botten med mina gamla präglingar och föreställningar. Jag önskar alla kunde få denna möjlighet att hela sig själva”